ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Telefoane Mobile

Nokia Telefon Mobil Nokia Smartphone Lumia 530, Quad 1.20 GHz, RAM 512 MB, microSD, 4 inch (480×854), OS Windows 8.1, Office (Dark Grey)


Conținutul pachetului: - Telefon Nokia Lumia 530 Dark Grey<br />- Încărcător<br />- Acumulator. Cea mai recentă versiune Windows PhoneWindows Phone 8.1 este dotat cu numeroase caracteristici noi. Deschide Action Center printr-o singură atingere şi vei găsi notificările, alertele şi setările rapide într-un singur loc. Setează-ţi imaginea preferată ca fundal al ecranului de start şi descoperă viteza tastaturii Word Flow. Este cea mai bună experienţă de utilizare Windows Phone de până acum. Descarcă-ţi aplicaţiile preferateShazam, Office, Vine, Facebook şi Instagram Beta &ndash<br />Nokia Lumia 530 are toate aplicaţiile de care ai nevoie. Ai nevoie de mai mult spaţiu? Adaugă până la 128 GB de spaţiu de stocare suplimentar şi mută-ţi aplicaţiile pe cardul SD. Este o modalitate excepţională de a obţine spaţiul necesar pentru mai multe aplicaţii, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte performanţa. Un singur loc pentru toate informaţiile tale importanteUtilizează OneDrive pentru a stoca şi sincroniza fişierele importante între mai multe dispozitive. Îţi vei putea accesa fotografiile, videoclipurile şi documentele tale, oriunde ai fi. Având la dispoziţie peste 15GB de spaţiu de stocare gratuit, vei putea stoca toate datele de care ai nevoie. Am simplificat şi editarea şi împărtăşirea conţinuturilor - Nokia Lumia 530 este dotat cu Microsoft Office, pentru ca tu să-ţi poţi desfăşura activitatea oriunde te-ai afla. Înseninează-ţi ziuaUn strop de culoare poate conta enorm. Indiferent dacă alegi o carcasă verde intens sau portocaliu, noul Nokia Lumia 530 îţi oferă o modalitate excelentă de a-ţi exprima personalitea. Iar dacă ai ales o culoare nepotrivită, poţi schimba imediat carcasa cu una de altă culoare, care să ţi se potrivească mai bine. Mai multă putere pentru toată lumeaValoarea superioară este dată de lipsa compromisurilor. Din acest motiv, Nokia Lumia 530 a fost dotat cu un procesor quad-core, cu ultima versiune a sistemului Windows Phone şi cu cele mai bune şi mai noi aplicaţii. Indiferent dacă este vorba de mesagerie, socializare sau jocuri, Nokia Lumia 530 îţi oferă puterea de a te distra. Găseşte-ţi drumul potrivit cu ajutorul hărţilor gratuiteNokia Lumia 530 este dotat cu aplicaţia Maps. Aceasta îţi oferă o modalitate simplă de a afla unde eşti, unde are loc un anumit eveniment sau de a găsi un nou traseu către casă. Aplicaţia Maps este gratuită şi îţi oferă navigare online şi offline. Poţi ajunge acolo unde ai nevoie, atunci când ai nevoie, cu aplicaţiile disponibile deja pe telefon.
Nokia Telefon Mobil Nokia Smartphone Lumia 530, Quad 1.20 GHz, RAM 512 MB, microSD, 4 inch (480×854), OS Windows 8.1, Office (Dark Grey)

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Kazam Telefon Mobil Kazam Trooper 2.6.0, Procesor 1.3GHz, TFT 6inch, 512MB RAM, 4GB Flash, 5MP, 3G, ...
Nokia Telefon mobil Nokia Smartphone Lumia 830, Quad-Core 1.2GHz, 1GB RAM, 16GB Flash, IPS 5.0 inch ...
Apple Telefon Mobil Apple Smartphone iPhone 6 16GB, CPU A8 Dual-Core 1.4GHz, 1GB RAM, IPS 4.7 inch (...
Microsoft Telefon Mobil Microsoft Lumia 435, 8GB, White
Samsung Telefon Mobil Samsung Galaxy S6 G920 32GB White
NOKIA Telefon Mobil Nokia 230, TFT 2.8inch, 2MP, Dual Sim (Gri)
Samsung Telefon Mobil Samsung Galaxy J1 Ace, Procesor Dual-Core 1.3GHz, Super AMOLED capacitive touc...
Samsung Telefon Mobil Samsung Galaxy S6, Procesor Octa Core 1.5GHz / 2.1GHz, Super AMOLED capacitive...
NOKIA Telefon Mobil Nokia 108, LCD 1.8inch, Dual Sim (Negru)