ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Sanatate

Laica Aparat aerosoli Laica NE2003


Aparat aerosoli cu compresor Laica NE2003 Aparatul de aerosoli Laica NE2003 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2003 transforma medicametele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiind dotat cu masca pentru adulti, respectiv pentru copii. Este unul din cele mai eficiente aparate de aerosoli pentru tratarea cailor respiratorii. Se potriveste oricarui tip de medicament. Laica NE2003 este foarte usor de folosit pentru tratamentul facut acasa. Transforma medicamentele lichide in particule foarte fine, usor de inhalat. Aparatul de aerosoli Laica NE2003 este rapid. Dispozitivul intern transforma medicamentul in particule extreme de fine. Laica NE2003 este Made in Italy. Alimentarea aparatului de aerosoli se face la priza. Design italian. Produsul Laica NE2003 este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru dispozitive medicale. Specificatii tehnice: principiul de functionare: compresor cu piston; dimensiunea medie a particulei de aerosol: 2,61 ?m; nivelul de zgomot: 58 dB; rata de nebulizare: 0,35 ml/min; greutatea aparatului 1,3 kg; capacitatea tancului de medicament: maxim 12 ml; dimensiuni: 200x160x120 mm.
Laica Aparat aerosoli Laica NE2003

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Chicco Chicco - Aerosol cu piston 0 luni+
Medifit Aerosol cu Piston Panda
Beurer Beurer - Umidificator cu ultrasunete
Nuvita Nuvita - Aparat aerosoli cu ultrasunete
Malteser Trusa de prim ajutor Malteser Classic
Panasonic Tensiometru electronic pentru incheietura Panasonic EW3006W800
Laica Umidificator ultrasonic cu abur rece Laica HI3012
Panasonic Tensiometru electronic pentru brat Panasonic EW3109W800
SilverCloud Aparat de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro cu compresor