ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Costume de baie

PUMA Costum de baie PUMA pentru femei Costum de baie PUMA pentru femei STRIPY TRIBAND BIKINI


Profil:Pregatiti-va pentru sezonul de bronzat si relaxare cu un costum de baie deosebit. Stripy Triband Bikini este realizat in culori vii si cu un design modern, caracteristici care vor atrage privirile catre dumneavoastra. Acesta este fabricat din nailon si elastan, materiale durabile, elastice si extrem de comode. Sutienul si bikini sunt prevazuti cu un sistem ajustabil cu snur, sistem care asigura o priza excelenta asupra corpului. Emblema Puma Cat, amplasata in partea frontala a sutienului si in partea din spate a bikinilor, atesta autenticitatea si calitatea acestui produs. Bucurati-va de vara cu Stripy Triband Bikini de la Puma! Material:82% nailon si 18% elastan
PUMA Costum de baie PUMA pentru femei Costum de baie PUMA pentru femei STRIPY TRIBAND BIKINI

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Costum de baie Dotty Floral
Costum de baie Neon Flowers
Costum De Baie Hot Chains Pink
Cosita Linda Costum De Baie Cosita Linda Aloha Black
Cosita Linda Costum De Baie Cosita Linda Aloha Nude
Costum De Baie Warm Look Pink
StarShinerS Costum De Baie StarShinerS Brodat Malaysia Yellow
Costum De Baie Voluptuous Pink
Volin Costum de baie doua piese Star