ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Lenjerie Femei

Chiloti modelatori pentru slabit


V-ati hotarat sa slabiti, sa va subtiati silueta, soldurile, fesele, sa atenuati formele... nimic mai potrivit decat chilotii modelatori sauna. Accelerand transpiratia, va ajuta sa eliminati centimetrii in plus care va ingreuneaza silueta. Pentru a mari efectele, pot fi utilizati impreuna cu crema de transpiratie vanduta pe blancheporte.ro. Din 90% cauciuc sintetic, 10% poliamida. Betelie elastica. Grosime tripla pentru chiar mai mult confort si eficacitate: 1 - interior, poliamida neteda pe piele 2 - intermediar, cauciuc Actiune calda si transpiratie 3 - exterior, poliamida cu atingere neteda. Avantajele chilotilor modelatori de slabit: Activeaza transpiratia pentru a elimina toxinele. Contribuie la atenuarea rotunjimilor localizate pentru a regasi o silueta armonioasa. Contribuie la diminuarea aspectului capitonat: pielea este mai neteda, mai fina.
Chiloti modelatori pentru slabit

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Combinezon antistatic
Ballerina Dres autoadeziv HushHush 287
Hamana Camasa de noapte Madlen Black
Obsessive Costum de doctorita Doctor dress
Demoniq Compleu erotic Rose
Casmir Corset dantelat Ginger Black
Avalingerie Sutien Arcadia neintarit dantelat
Krisline Sutien Fortuna White plunge intarit
Anais Chilot erotic Dakota