ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii erotice

Vibrator Pascha


Vibrator cu dimensiuni considerabile, confectionat dintr-un material foarte moale, cu textura fina, foarte placut la atingere, asemanator pielii umane. Este foarte delicat cu pielea sensibila a zonei genitale, preia foarte usor temperatura corpului si este foarte alunecos cand este lubrifiat.Vibratorul are forma anatomica de penis, cu gland ferm si vene proeminente, foarte bine conturate, pentru intensificarea placerii prin stimularea puternica a peretilor vaginali.Ofera vibratii cu intensitate reglabila, foarte usor de controlat.Sex Shop [TOKEN_SITE_NAME] recomanda folosirea acestui vibrator impreuna cu un lubrifiant, pentru prevenirea iritatiilor si a accidentelor neplacute.
Vibrator Pascha

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Seven Creations Manson Super Elastic
Gel anal 50ml
Ulei de masaj Jasmin 50ml
Vibrator anal Slim Jim
Set Bondage Sex Fesseln
Vibrator Brides Fantasy
COLT Adam Dexters Cock, 21.5 cm
Bathmate Goliath, cel mai mare dispozitiv pentru marirea penisului
Papusa Gonflabila Just Jugs