ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii erotice

Vibrator Glitter roz


Vibrator realist, cu dimensiuni peste medie si vibratii puternice, confectionat dintr-un material foaret moale, placut la atingere, usor de curatat si intretinut, cu textura fina asemanatoare pielii umane.<br><br>Are forma realista cu gland bine conturat, vene proeminente si vibratii cu intensitate reglabila pentru marirea placerii.<br><br>Culoare: roz.<br><br>Dimensiuni: 23 x 4,5 cm.
Vibrator Glitter roz

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


California Exotics Mansoane de Silicon
Pachet Natural Potent 10 fiole
Vibrator Anal Perfect Pleasures
Gel lubrifiant AquaGlide 50 ml
Inel pentru penis - Julian's Stud
Vibrator Lavender Big Boss
Vibrator clitoris Compact Pro
Vibrator Sixth Sense Cyber
Papuci de casa cu penis, pentru barbati