ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii erotice

Vibrator Glitter roz


Vibrator realist, cu dimensiuni peste medie si vibratii puternice, confectionat dintr-un material foaret moale, placut la atingere, usor de curatat si intretinut, cu textura fina asemanatoare pielii umane.<br><br>Are forma realista cu gland bine conturat, vene proeminente si vibratii cu intensitate reglabila pentru marirea placerii.<br><br>Culoare: roz.<br><br>Dimensiuni: 23 x 4,5 cm.
Vibrator Glitter roz

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Simulator Oral cu vibratii
Strap-On Hollow Extender cu vibratii
Parfum barbatesc P6 Klassiker cu feromoni 10ml
Set Tera Patrick's
Vibrator dublu Sex Squid cu telecomanda
Set Duotone Collection
Ulei de masaj Rose 100 ml
Vibrator Max Futurotic
WE-VIBE THRILL, Vibrator Stimulator pentru femei, placere garantata