ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Colanti

Blancheporte Colanti – set de 3


Vanduti in set de 3 culori diferite, acesti colanti sunt perfecti pentru relaxare si pentru a fi purtati in tendinte cu tunica ! Set de 3 colanti din bumbac extensibil. Talie confortabila cu elastic. Cusatura unica intre picioare. Lung. int. 70 cm. 97 % bumbac, 3 % elastan, si 77 % bumbac, 20 % poliester, 3 % elastan pentru gri punctat. Disponibili si pe marimi mari.
Colanti – set de 3

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Escape Colanti licra negru cu ecopiele
Gabriella Colant gravide Mama 173 - 100 DEN
Gabriella Colant Microfibre plus size 163 - 100 DEN
Basbleu Colant Amber
Basbleu Colant Vanessa
Colanti Blackest Dream
PrettyGirl Colanti PrettyGirl Advance Purple
Colanți
Basbleu Mid-Colant modelator Livia cu efect push-up