ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Genti/Posete

Mangotti Geanta cu franjuri


Geanta din piele de vitel, cu doua barete;Prevazuta cu bareta ajustabila detasabila;Are buzunare interioare;Se inchide cu fermoar;Inaltime (cm): 35;Lungime (cm): 27;Latime (cm): 2;Greutate (g): 490;Dimensiunile sunt aproximative;Se curata cu un material moale;Produs fabricat in Italia.
Mangotti Geanta cu franjuri

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Ama Fashion Poseta camel din piele naturala model 070
Geanta Maro Ailis
Sun City Sun City Geanta sport Cars 38x22x19 5 cm
Lamonza Geanta de umar Graffiti A12015
Ama Fashion Poseta Rena camel cu negru din piele naturala RNL253-01NC
Ama Fashion Geanta bej din piele naturala MP201
Ama Fashion Geanta maro din piele naturala P098
Ama Fashion Geanta maro din piele naturala P092
MIRANO Geanta MIRANO unisex Geanta MIRANO unisex BRIEFCASE