ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Genti/Posete

Mangotti Geanta cu franjuri


Geanta din piele de vitel, cu doua barete;Prevazuta cu bareta ajustabila detasabila;Are buzunare interioare;Se inchide cu fermoar;Inaltime (cm): 35;Lungime (cm): 27;Latime (cm): 2;Greutate (g): 490;Dimensiunile sunt aproximative;Se curata cu un material moale;Produs fabricat in Italia.
Mangotti Geanta cu franjuri

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Isabella Rhea Geanta plic din piele
Ama Fashion Geanta Simina Filat alba din piele naturala SF055
Alexander McQueen Alexander McQueen Pouch Cosmetic Case China Red/Black/Silver White
Spacer Rucsac Laptop Spacer Kempes 15.6 Black
Modecom Geanta Laptop Modecom Cordoba 17 - Neagra
SANRIO Geanta umar Hello Kitty UK 23 x 13 x 8 cm
Disney Gentuta Disney Fancy Descendants
Targus Rucsac Laptop Targus Campus 16inch (Negru)
Targus Rucsac Laptop Targus Backpac XL 17inch