ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Genti/Posete

Luisa Vannini Geanta XXL din piele


Geanta din piele de vitel, cu doua barete;Prevazuta cu portofel atasat in interior;Se inchide cu snur;Inaltime (cm): 40;Lungime (cm): 35;Latime (cm): 16;Greutate (g): 470;Dimensiunile sunt aproximative;Este personalizata cu logo;Se curata cu un material moale;Produs fabricat in Italia.
Luisa Vannini Geanta XXL din piele

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Ralph Lauren Ralph Lauren Soft Ricky Continental Wallet Black
Valentino Bags by Mario Valentino Valentino Bags by Mario Valentino Gigi Marsala
Geanta Fascinating Symbol Purple
Ama Fashion Geanta neagra din piele naturala model VIOLETAMANER
W&O W&O Geanta de umar Disney Princess
Ama Fashion Geanta neagra din piele naturala 141
Ama Fashion Geanta bleumarin cu alb si rosu din piele naturala MP140
Ama Fashion Geanta maro cu snake print din piele naturala model OLIMPIA
Rucsac