ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Genti/Posete

Luisa Vannini Geanta XXL din piele


Geanta din piele de vitel, cu doua barete;Prevazuta cu portofel atasat in interior;Se inchide cu snur;Inaltime (cm): 40;Lungime (cm): 35;Latime (cm): 16;Greutate (g): 470;Dimensiunile sunt aproximative;Este personalizata cu logo;Se curata cu un material moale;Produs fabricat in Italia.
Luisa Vannini Geanta XXL din piele

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Canyon Rucsac Laptop Canyon 15.6 Black-Gray
Karactermania Geanta de umar verticala cu imprimeu Playboy
Anekke Geanta simpla de umar Anekke Beige
Ama Fashion Poseta din piele naturala tip rucsacel 101M
BTS Geanta de umar Monster High Classic
Ama Fashion Geanta rosie din piele naturala cu motive florale RNXL372-13N
Targus Geanta Targus Notebook Case 15,6
MIRANO Geanta MIRANO unisex Geanta MIRANO unisex PORTOFOLIO
VANS Geanta VANS pentru femei Geanta VANS pentru femei ELEY KISHIMOTO FAS