ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Genti/Posete

Carla Ferreri Geanta croco din piele


Geanta model croco din piele de vitel, cu doua barete ajustabile fixe;Are buzunare interioare;Impartita in doua compartimente;Sistem magnetic de inchidere;Inaltime (cm): 43;Lungime (cm): 42;Latime (cm): 12; Greutate (g): 800;Dimensiunile sunt aproximative;Este personalizata cu logo;Se curata cu un material moale;Produs fabricat in Italia.
Carla Ferreri Geanta croco din piele

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Ama Fashion Poseta camel din piele naturala model 070
Mangotti Geanta cu franjuri
SBOX Geanta Laptop SBox NCS-031B Paris 15.6 Black
Spacer Geanta Laptop Spacer Kool 15.6 Neagra
Canyon Rucsac Laptop Canyon 15.6 Black-Gray
Ama Fashion Geanta camel din piele naturala model Elena
Ama Fashion Poseta neagra din piele intoarsa model 058
Violetta Geanta de umar Disney Violetta Lovers 24 x 21 x 8 cm
Targus Geanta Laptop Targus CN01 15.4inch