ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Filme

Pro Video Numere fatale


Numere fatale aduce omenirea fata in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie sa lupte impotriva numerelor fatale. In 1958, o clasa de elevi stocheaza intr-o capsula a timpului desenele realizate in timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetita si care parea a fi o insiruire de cifre fara sens. Cinci decenii mai tarziu, capsula este scoasa la lumina, iar ce se afla inauntrul ei va schimba total viata profesorului Koestler, a fiului sau, Caleb, si a lumii pe care o stim. John reuseste sa elucideze misterul numerelor, in urma unei descoperiri devastatoare: acestea contineau coordonatele fiecarui dezastru major din trecut si viitor, locatiile si numarul de victime. Eforturile lui John de a alerta autoritatile cu privire la catastrofe raman neauzite, iar temerile se intensifica pe masura ce realizeaza faptul ca, intr-un fel, Caleb este legat de acest mister. Impreuna cu Diana Whelan (Rose Byrne) si Abby (Lara Robinson), fiica, respectiv nepoata autoarei mesajului profetic, John porneste intr-o cursa contra cronometru pentru a impiedica un ultim dezastru. Nu rata Numere fatale, un film antrenant si cutremurator care te va capta din primul moment!
Pro Video Numere fatale

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pro Video The Green Hornet: Viespea verde
Pro Video Greu de pensionat
Odeon Film The Burrowers
Pro Video Harry Potter si Prizonierul din Azkaban
Odeon Film Indiana Jones si ultima cruciada
Odeon Film Train
Odeon Film E tare complicat