ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Incalzire

Homexpert by Honeywell Termostat de calorifer Homexpert by Honeywell HR 25 Energy


Baterie adecvată AA (LR6) - cod produs 652502 (cantitate necesară 2 buc.)Termostat fără adaptor adecvat pentru robinet/ventil calorifer Heimeier.Caracteristici principaleEconomii de până la 30% din costurile cu încălzirea!Funcţie automată protecţie la îngheţRecunoaşte fereastra deschisăFuncţie mod EcoAfişare temperatura ambientală şi temperatura setatăAfişare poziţie ventilDescriereReglaţi temporizat temperatura dorită în orice cameră! Puteţi realiza programe zilnice sau pe grupe de zile, cu maxim 6 opţiuni de setare pe zi. Programul poate fi oricând modificat manual rotind capul termostatic. Dar nu numai manevrarea este simplă la acest aparat, ci şi montarea, căci nu trebuie decât să înşurubaţi capul termostatic pe ventil. Compatibil cu ventile de calorifer Heimeier şi Danfoss RA, RAV, RAVL. Separat puteţi achiziţiona adaptoare de ventil pentru alte tipuri de ventile de calorifer.CaracteristiciÎncălzire şi economisire programate pentru toate spaţiileTimpul de încălzire/economisire presetat din fabricaţieProgramare individuală pentru fiecare zi6 timpi de programare pe ziMontare şi manevrare simplăÎnchide automat ventilul caloriferului la aerisirea spaţiilorFuncţie automată de protecţie la îngheţ pentru caloriferOpţiune operare manualăFuncţia modul eco (reducere automată la apăsarea unei taste)Afişare pe display a poziţiei ventilului, plus alternativ temperatura ambientală/temperatura setatăProtecţie copii contra manevrării involuntareOperare manuală şi cu bateriile descărcateNu se face mizerieNu trebuie golit caloriferul la instalarea capului termostaticCompatibil cu toate ventilele de calorifer uzuale de la Danfoss, MNG, Heimeier şi HoneywellPachetul includeCap termostatic3 adaptoare Danfoss
Homexpert by Honeywell Termostat de calorifer Homexpert by Honeywell HR 25 Energy

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Taurus Calorifer cu ulei Taurus Dakar 2000, 2000 W, 9 elementi
Taurus Aeroterma Taurus PTFH 2000, 2000 W
Taurus aeroterma Tropicano 2400 NEW, putere 2400W, neagra
Taurus Aeroterma Taurus Tropicano 3RC CERAMIC, 1500 W
ESPERANZA EHH001 ventilator de încălzire GOBI
Taurus Convector electric Taurus Dubai 1500, 1500W, Alb
Solac Aeroterma Solac Comfort 2000 SetTH8323, 2000W, Negru
ARIELLI Calorifer Arielli SNYT RFT11, 11 elementi, termostat, ventilator, 2.900 W (Gri)
Taurus Calorifer Dubai 1500, 1500W, display digital, timer 18 ore, Ionizare, indicator temperatura a...