ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Men’s Own Dark Blond


Parfum cu note proaspete si relaxante, cu arome delicate de portocale, mandarine toscane si bergamota. Mireasma unica de iasomie si lemn de santal se incheie delicat cu o nota fina de musc alb, pentru relaxarea si incantarea simturilor. Notede varf:mandarine,portocale,scortisoara.Notede mijloc:smirna,lemn de santal,iasomie.Notede baza: vanilie,moscalb. Continut: 50 ml
Dr.Taffi DR. TAFFI Parfum FRESH – ACQUA DI BOLGHERI

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Christian Dior Apa de parfum J'adore Voile de Parfum 75 ml pentru femei
Calvin Klein Apa de toaleta Eternity 100 ml pentru barbati
Calvin Klein Apa de toaleta In2U 150 ml pentru barbati
Nino Cerruti Apa de toaleta Cerruti Image 100 ml pentru barbati
Chanel Apa de toaleta Allure Edition Blanche 50 ml pentru barbati
Salvatore Ferragamo Apa de toaleta Incanto Amity 100 ml pentru femei
Guess Apa de Toaleta Seductive by Guess Femei 75ml
Apă de parfum Treselle
Apă de toaletă Romantic Bouquet