ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Men’s Own Dark Blond


Parfum cu note proaspete si relaxante, cu arome delicate de portocale, mandarine toscane si bergamota. Mireasma unica de iasomie si lemn de santal se incheie delicat cu o nota fina de musc alb, pentru relaxarea si incantarea simturilor. Notede varf:mandarine,portocale,scortisoara.Notede mijloc:smirna,lemn de santal,iasomie.Notede baza: vanilie,moscalb. Continut: 50 ml
Dr.Taffi DR. TAFFI Parfum FRESH – ACQUA DI BOLGHERI

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Men's Own Medium Brown
Cartier Apa de parfum La Panthere 50 ml pentru femei
Calvin Klein Apa de toaleta Euphoria 100 ml pentru femei
Christian Dior Apa de Toaleta Sauvage by Christian Dior Barbati 100ml
Apă de toaletă Perceive Dew
Apă de parfum Avon Cherish
Apă de toaletă Mesmerize Black pentru El
Apă de parfum Today Tomorrow Always
Prada Set cadou Prada Candy Edp 50ml + 75ml Body Lotion WOMEN