ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Men’s Own Medium Brown


Parfum cu o placuta senzatie de prospetime de citrice, cu nota predominanta de piper negru. Mireasma de trandafir, crin si iris si usoarele arome de mandarina si bergamota relaxeaza si incanta simturile. Notede VARF:mandarine,bergamota,piper negru.Nota de mijloc:zambile,iris,trandafir,crin.Notede baza:lemn de santal,vetiver,vanilie. Continut: 35 ml
Dr.Taffi DR. TAFFI Parfum Black Spicy 35 ml

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Chanel Apa de parfum Allure 50 ml pentru femei
Calvin Klein Apa de toaleta Calvin Klein In2U 50 ml pentru femei
Nino Cerruti Apa de toaleta Cerruti Image 100 ml pentru barbati
Lanvin Apa de toaleta L'Homme Sport 30 ml pentru barbati
Calvin Klein Apa de toaleta Euphoria Blossom 50 ml pentru femei
Valentino Parfum de barbat Valentino Uomo Edt 50ml
Apă de parfum Treselle
Apă de toaletă Mesmerize Black pentru El
Apă de toaletă Mesmerize pentru Ea