ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Men’s Own Medium Brown


Parfum cu o placuta senzatie de prospetime de citrice, cu nota predominanta de piper negru. Mireasma de trandafir, crin si iris si usoarele arome de mandarina si bergamota relaxeaza si incanta simturile. Notede VARF:mandarine,bergamota,piper negru.Nota de mijloc:zambile,iris,trandafir,crin.Notede baza:lemn de santal,vetiver,vanilie. Continut: 35 ml
Dr.Taffi DR. TAFFI Parfum Black Spicy 35 ml

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


LLC Indian Summer 5.4
Thierry Mugler Parfum de dama Thierry Mugler Alien Eau de Parfum 30ml
Calvin Klein Apa de toaleta Eternity 100 ml pentru barbati
Calvin Klein Apa de toaleta In2U 150 ml pentru barbati
Viktor & Rolf Apa de toaleta Flowerbomb 50 ml pentru femei
Moschino Parfum de dama Moschino Glamour Toujours Edt 50ml
Calvin Klein Apa de Toaleta CK In 2 U by Calvin Klein Femei 100ml
Apă de toaletă Perceive Dew
Apă de parfum Avon Luck La Vie