ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Givenchy Apa de toaleta Very Irresistible 75 ml pentru femei


Very Irresistible este cu adevarat un parfum irezistibil, un parfum aromatic floral ce combina soiuri diferite de trandafiri cu tonuri de anason si verbina. Un parfum ce aduce un omagiu traditiilor, dar in acelasi timp este foarte jucaus si seducatoar.Compozitie:Note varf: trandafir;Note de mijloc: anason, verbena;Note baza: anason stelat.
Givenchy Apa de toaleta Very Irresistible 75 ml pentru femei

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Chloe Apa de parfum Chloe 50 ml pentru femei
Elie Saab Apa de parfum Le parfum 90 ml pentru femei
Calvin Klein Apa de toaleta In2U 50 ml pentru barbati
Davidoff Apa de toaleta Cool Water 200 ml pentru femei
Moschino Parfum de dama Moschino Glamour Toujours Edt 50ml
Guess Apa de Parfum By Marciano by Guess Femei 100ml
Apă de toaletă Passion Dance
Apă de toaletă Mesmerize Black pentru El
Trussardi Parfum de barbat Trussardi Uomo 1911 Eau De Toilette 100 ml