ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Givenchy Apa de toaleta Very Irresistible 75 ml pentru femei


Very Irresistible este cu adevarat un parfum irezistibil, un parfum aromatic floral ce combina soiuri diferite de trandafiri cu tonuri de anason si verbina. Un parfum ce aduce un omagiu traditiilor, dar in acelasi timp este foarte jucaus si seducatoar.Compozitie:Note varf: trandafir;Note de mijloc: anason, verbena;Note baza: anason stelat.
Givenchy Apa de toaleta Very Irresistible 75 ml pentru femei

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Calvin Klein Apa de toaleta In2U 50 ml pentru barbati
Balenciaga Apa de toaleta Balenciaga L'Eau Rose 50 ml pentru femei
Laura Biagiotti Apa de toaleta Laura Biagiotti Laura 75 ml pentru femei
Apă de parfum Treselle
Apă de toaletă Just Play pentru El
Apă de parfum Today Tomorrow Always
Joop Parfum de dama Joop Miss Wild EDP 75ml
Gucci Apa de Toaleta Rush by Gucci Femei 50ml
Mont Blanc Apa de Toaleta Individuel by Mont Blanc Barbati 75ml