ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Calvin Klein Apa de toaleta In2U 100 ml pentru barbati


Calvin Klein IN2U Men Eau de Toilette este un parfum creat de celebra casa Calvin Klein. Desi aceasta casa este renumita pentru moda si produse cosmetice unisex, a ales sa creeze si doua parfumuri - unul pentru barbati si unul pentru femei. Ambele parfumuri Calvin Klein IN2U sunt create special pentru nevoile tinerei generatii moderne "techno - sexuale", asa cum insusi creatorul a numit-o. Apa de toaleta IN2U Men intruchipeaza tineretea, exuberanta, libertatea si dorinta de a descoperi noi experiente si de a explora misterele nevazute ale lumii.Note varf: pomelo, Limette, cuisoare;Note de mijloc: cacao, mosc;Note baza: patchouli, palisandru.
Calvin Klein Apa de toaleta In2U 100 ml pentru barbati

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , , ,


Alte reduceri similare:


Jimmy Choo Parfum de dama Jimmy Choo Flash Eau De Parfum 100 ml
Calvin Klein Apa de toaleta Euphoria 100 ml pentru femei
Calvin Klein Apa de toaleta Eternity 100 ml pentru barbati
Calvin Klein Apa de toaleta In2U 50 ml pentru barbati
Salvatore Ferragamo Apa de toaleta Incanto Amity 100 ml pentru femei
Bvlgari Apa de toaleta Omnia Amethyste 65 ml pentru femei
Thierry Mugler Apa de toaleta Angel Aqua Chic 2013 50 ml pentru femei
Gucci Apa de Toaleta Rush by Gucci Femei 50ml
Apă de parfum Avon Luck La Vie