ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Parfumuri

Calvin Klein Apa de toaleta In2U 100 ml pentru barbati


Calvin Klein IN2U Men Eau de Toilette este un parfum creat de celebra casa Calvin Klein. Desi aceasta casa este renumita pentru moda si produse cosmetice unisex, a ales sa creeze si doua parfumuri - unul pentru barbati si unul pentru femei. Ambele parfumuri Calvin Klein IN2U sunt create special pentru nevoile tinerei generatii moderne "techno - sexuale", asa cum insusi creatorul a numit-o. Apa de toaleta IN2U Men intruchipeaza tineretea, exuberanta, libertatea si dorinta de a descoperi noi experiente si de a explora misterele nevazute ale lumii.Note varf: pomelo, Limette, cuisoare;Note de mijloc: cacao, mosc;Note baza: patchouli, palisandru.
Calvin Klein Apa de toaleta In2U 100 ml pentru barbati

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , , ,


Alte reduceri similare:


Calvin Klein Apa de toaleta Euphoria 100 ml pentru femei
Calvin Klein Apa de toaleta In2U 50 ml pentru barbati
Salvatore Ferragamo Apa de toaleta Incanto Amity 100 ml pentru femei
Valentino Parfum de barbat Valentino Uomo Edt 50ml
Lancome Apa de Parfum La Vie Est Belle by Lancome Femei 75ml
Apă de parfum Christian Lacroix Bijou pentru Ea
Prada Set cadou Prada Candy Edp 50ml + 75ml Body Lotion WOMEN
Burberry Apa de Parfum Body by Burberry Femei 85ml
Versace Apa de Toaleta Red Jeans by Versace Femei 75ml