ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Make-Up

Shimmer Harvest Pumpkin


Spre deosebire de machiajul traditional, spray-urile airbrush creeaza un strat fin pe piele, astfel machiajul `sta in mod egal`, pe pielea ta. Aerograful pentru machiaj Dinair ofera o acoperire perfecta, prin minimizarea imperfectiunilor pielii, rezultand un ten fin si natural. Foloseste acelasi machiaj ca si celebritatile si manechinele de la Hollywood! Descopera nuante incantatoare pentru machiaje perfecte, inedite.  Foloseste-ti creativitatea prin mixarea oricaror culori, astfel vei obtine propriile culori si, in acelasi timp, machiaje de neuitat! Poti sa le mixezi chiar si cu fondurile de ten! Vei arata stralucitor, fresh si plina de viata in orice moment al zilei. Machiajul cu aerograful Dinair dureaza peste 24 de ore, fara a mai fi nevoie de niciun retus. Gramaj: 7.5 ml Fabricat in U.S.A, distribuit in exclusivitate in Romania doar prin Cupio.ro
Shimmer Harvest Pumpkin

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Gene false scurte 9mm
KIT Cupio FrenchStyle Mini
Gel Lac Cupio African Sunset 15ml
Gel Color Cupio Creme Brulee
French Gel Maximum White 30ml
Oja pictura cu pensula Albastra
Gene individuale CupioLash - scurte
Ruj True Color Perfectly Matte
Oja pictura Roz