ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Ingrijirea Corpului

Dermasel Sare de baie cu ulei ZEN – relaxare, armonie, antistres


DERMASEL - Crema de corp cu aur Reduce stress-ul de oxidare al pielii Minereu de aur Intretinere de lux a pielii cu formula anti-imbatranire cu nanoparticule din aur veritabil si DHB-400, concentrat original de sare lichida de la Marea Moarta, pentru un sentiment tineresc al pielii. Complexul Silk-Pep nano-aur contine proteine din matase legate cu nanoparticule de aur obtinute printr-un procedeu special, avand ca efect reducerea stressului si stimularea regenerarii naturale a celulelor. Combinat cu DHB 400,concentrat inovator de saruri lichide de la Marea Moarta, bogat in magneziu, ce confera pielii netezire, in aceasta formula de anti-imbatranire, actioneaza impotriva alterarii premature a pielii si lasa un sentiment de intinerire. Crema de corp cu aur patrunde rapid, confera o stralucire de aur pe piele si asigura o intretinere de lux a pielii prin parfumul sau elegant. Prezentare: 250 ml
FETTE PHARMA DERMASEL DERMASEL Crema de corp cu aur

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Men's Own Medium Blond
BIO & PURE Elements Piatra de Alaun STICK Mini (deodorant mineral) - PURE ELEMENT
CREMA GALBENELE 20G
EXTRACT ARDEI IUTE 50 ML
Cremă de zi cu factor de protecţie solară UVB FPS 28+ / UVA PF 12
SAPUN MOALE LICHID VEGETAL CU SARURI DE POTASIU 200 ML HOFIGAL
Scholl Scholl Fresh Step Spray Picioare 150 Ml
Baylis And Harding Set 2 produse pentru baie Royale Bouqet cu floare de lamaie si trandafir alb pent...
Spray de corp cu aromă de trandafiri și piersică