ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Cosmetice

LLC Hazelnut 6.35


Supranumit "Fantana Tineretii", acidul hialuronic asigura supletea, elasticitatea si tonicitatea epidermei. Recomandat pentru tratamente locale, actioneaza foarte bine asupra ridurilor de pe fata si gat. Datorita structurii sale moleculare pe trei straturi, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime. Astfel, moleculele de pe primul strat au rolul de "umplere a ridurilor", in timp ce cele de pe straturile superioare ofera hidratare si elasticitate. Ingrediente: 100% acid hialuronic Continut: 20 ml
Dr.Taffi DR. TAFFI Acid hialuronic pur

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Benzi epilat 100 buc
Bigudiuri termice set 6
Incalzitor ceara
Pelerina pentru tuns
BIO & PURE Elements Piatra de Alaun STICK (deodorant mineral), 60 g - PURE ELEMENT
Tatuaj temporar TRIBAL JOY
Salvatore Ferragamo Set cadou Salvatore Ferragamo Aqua Essenziale Blu 50 ml Edt +100 ml Shower Gel
Salvatore Ferragamo Set cadou Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale 100ml Edt+150 shower gel pentru b...
Versace Set Cadou Versace Eau Fraiche Eau de Toilette 50ml + Shower Gel 50ml + Shampoo 50ml