ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Cosmetice

LLC Hazelnut 6.35


Supranumit "Fantana Tineretii", acidul hialuronic asigura supletea, elasticitatea si tonicitatea epidermei. Recomandat pentru tratamente locale, actioneaza foarte bine asupra ridurilor de pe fata si gat. Datorita structurii sale moleculare pe trei straturi, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime. Astfel, moleculele de pe primul strat au rolul de "umplere a ridurilor", in timp ce cele de pe straturile superioare ofera hidratare si elasticitate. Ingrediente: 100% acid hialuronic Continut: 20 ml
Dr.Taffi DR. TAFFI Acid hialuronic pur

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Instrument cuticule din inox
Geanta cosmetica modulara gri
Rola epilat 100m
TREETS - NATURE`S CHOICE TREETS Perna ecologica SLEEP WELL
Cleste tipsuri
Burete Coc Negru 15 grame
BIO & PURE Elements Piatra de Alaun STICK (deodorant mineral), 60 g - PURE ELEMENT
Ulei de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica, 30 ml
Carolina Herrera Set cadou Carolina Herrera CH EDT 50ml + 100ml Lotiune de Corp pentru Femei