ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Cosmetice

Bigudiuri termice set 6


Bigudiuri calde pentru coafarea parului fara a fi nevoie de spalare. Se scot grilajele de fixare, se pun bigudiurile in apa si se lasa pana fierbe apa. Dupa ce au fiert in apa, se pun calde pe parul uscat si se lasa pana se racesc. Obtineti un par frumos, coafat intr-un timp scurt. Se livreaza set de 6 bigudiuri.
Bigudiuri termice set 6

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Benzi epilat 100 buc
Unghiera mica
Incalzitor ceara si parafina
Pelerina pentru tuns
Burete Coc Blond 25 grame
PLANT INTIM LOTIUNE PT IGIENA INTIMA 100ML HOFIGAL
Forfecuta unghii
Salvatore Ferragamo Set cadou Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale 100ml Edt+150 shower gel pentru b...
Versace Set Cadou Versace Eros Eau de Toilette 30 ml + 50 ml Shower Gel