ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Cosmetice

Bigudiuri termice set 6


Bigudiuri calde pentru coafarea parului fara a fi nevoie de spalare. Se scot grilajele de fixare, se pun bigudiurile in apa si se lasa pana fierbe apa. Dupa ce au fiert in apa, se pun calde pe parul uscat si se lasa pana se racesc. Obtineti un par frumos, coafat intr-un timp scurt. Se livreaza set de 6 bigudiuri.
Bigudiuri termice set 6

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Instrument cuticule din inox
Solutie indepartat gene false
Incalzitor ceara
Geanta lampa UV roz
Tatuaj temporar TRIBAL JOY
Forfecuta unghii
Carolina Herrera Set cadou Carolina Herrera CH EDT 50ml + 100ml Lotiune de Corp pentru Femei
Valentino Set cadou Valentino Uomo 100ml Edt + 100ml Shower Gel
Trussardi Set Cadou Trussardi A Way For Him Eau de Toilette Eau de Toilette 30ml + Shower Gel 30ml +...