ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Sterilizator ultrasonic


Sterilizator ultrasonic profesional cu display digital si cu vas din otel inoxidabil. Sterilizatorul reprezinta solutia ideala pentru curatenie cu rezultate profesionale. Este ideal pentru instrumentar manichiura, bijuterii, ochelari de vedere sau soare, ceasuri waterproof, obiecte din sticla, masini de ras, lame de ras, periute de dinti, obiecte din metal, pixuri, cartuse imprimanta, tacamuri...... Display digital, frecventa ultrasonica de 40KHz. Capacitate: 600 ml Timer: de la 3 la 60 minute Caracteristici: 35W, 120v-240V, 50/60Hz Dimensiunile sterilizatorului: 200*140*125mm Dimensiunile bolului interior: 155*95*52mm
Sterilizator ultrasonic

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Set 12 pensule pictura
Guler tuns
Perie de par
Lampa CCFL 12 W
Lampa UV 45 W cu ventilator
Kit Oje Permanente Lampa CCFL
Rio Kit profesional aplicare unghii false cu aparat uv incorporat Rio UVLP4
Rio Kit aplicare tatuaje Rio TAGL
Rio Kit aplicare unghii false Rio NACR