ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Sterilizator ultrasonic


Sterilizator ultrasonic profesional cu display digital si cu vas din otel inoxidabil. Sterilizatorul reprezinta solutia ideala pentru curatenie cu rezultate profesionale. Este ideal pentru instrumentar manichiura, bijuterii, ochelari de vedere sau soare, ceasuri waterproof, obiecte din sticla, masini de ras, lame de ras, periute de dinti, obiecte din metal, pixuri, cartuse imprimanta, tacamuri...... Display digital, frecventa ultrasonica de 40KHz. Capacitate: 600 ml Timer: de la 3 la 60 minute Caracteristici: 35W, 120v-240V, 50/60Hz Dimensiunile sterilizatorului: 200*140*125mm Dimensiunile bolului interior: 155*95*52mm
Sterilizator ultrasonic

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Sterilizator cu quartz 9008B
Lampa UV 9W 1 Neon
Cleste unghii Cupio
Lampa UV 45 W cu ventilator
Lampa manichiura
Ardes Ardes Oglinda profesionala M295
Scholl Scholl Smooth Pila Electronica Diamant Blue
Rio Dispozitiv indepartat oja Rio NARR
Rio Kit profesional aplicare unghii false cu aparat uv incorporat Rio UVLP4