ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Masa de manichiura #02


Masa manichiura cu un corp ideala pentru orice salon de manichiura. Este confectionata dintr-un material foarte rezistent, are un picior din inox si este dotata cu trei sertare foarte spatioase pentru depozitarea produselor de manichiura. Design elegant, practic si rezistenta indelungata. Dimensiuni:  Lungime - 130 cm;                         Latime - 51 cm la picior;                         Latime: 63 cm la sertare;                         Inaltime: 75 cm.
Masa manichiura

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Rezerve freza electrica
Carusel Nail Art
Perie par Medie
Lampa UV 9W 1 Neon
Incalzitor ceara si parafina 1000cc
Rio Dispozitiv indepartat oja Rio NARR
Balvi Dispozitiv pentru uscarea ojei - Nail Dryer Windy | Balvi
Rio Kit aplicare tatuaje Rio TAGL
Unghieră pentru pedichiură