ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Lampa CCFL 12 W


Lampa CCFL este ideala pentru polimerizarea gelurilor UV, led, soak off sau a ojelor permanente. Lampa este dotata cu un neon CCFL de 12 W in spirala. Lampa de unghii are durata de viata foarte ridicata, 35.000 de ore si are consum foarte mic. Lampile led/CCFL reprezinta inovatia din domeniu si sunt foarte prietenoase cu Mediul Inconjurator. De asemenea, lampile led sau CCFL au un consum mult mai mic de energie, nu se incalzesc si nu degajeaza caldura. Puterea lampii este echivalenta cu 40W cu neoane UV.  Puterea foarte mare a lampii, 12W, asigura uscarea foarte rapida a gelurilor sau a ojelor permanente. Este prevazuta cu temporizator de un minut, doua minute si trei minute. Lampa CCFL ara baza detasabila pe baza de magnet pentru a efectua cu usurinta si pedichiura si pentru a facilita curatarea. Timp de polimerizare geluri:        90 - 120 secunde; Timp de polimerizare geluri led sau oje permanente: 30 - 90 secunde;
Lampa CCFL 12 W

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Aspirator de praf Cupio Gold 28x28x11cm
Pietricele rosii
Guler tuns
Set Pieptene Profesionale
Incalzitor ceara si parafina 1000cc
Sterilizator UV dublu
Scholl Scholl Sistem Electronic Unghii
Rio Kit pentru umplerea si acoperirea ridurilor Rio FAWF
Rio Kit aplicare unghii false Rio NACR