ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Kit Oje Permanente Lampa Led


Cupio.ro vine in intampinarea dvs. cu acest Kit care cuprinde principalele elemente/produse esentiale cu ajutorul carora oricine poate sa modeleze unghii la salon sau acasa. Cupio.ro sustine clientii sai! Comandand kit-ul de gel lacuri, vei beneficia de o reducere de 20% fata de produsele comandate individual. Cupio garanteaza rezistenta pe unghii a gel lacurilor de pana la patru saptamani. Made in Germany for Cupio Kit-ul de oje permanente contine: - Base Gel Gel Lac - Top Coat Gel Lac - 3 culori Gel Lac la alegere - Cleaner 120 ml - Soak Off Remover - Lampa Led 12 W - Pila Cupio - Buffer - 500 servetele de unghii - 5 foite de indepartat Gel Lacul
Kit Oje Permanente Lampa Led

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Sterilizator cu quartz 9008B
Freza electrica albastra
Perie par Medie
Incalzitor metalic ceara si parafina
Lampa manichiura
Ardes Ardes Oglinda profesionala M295
Scholl Scholl Sistem Electronic Unghii
Rio Dispozitiv indepartat oja Rio NARR
Lampa Led 1W cu timer