ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Kit epilare 11 in 1


Kit de epilare 11 in 1. Kit-ul de epilare contine toate produsele de care ai nevoie pentru epilare. Cu kit-ul de epilare poti sa-ti pastrezi pielea fina si catifelata mai multe saptamani. Acest produs este destinat atat uzului profesional, pentru saloane, cat si pentru acasa.  Kit - ul de epilare contine: 1x incalzitor ceara dublu; 1x cablu de alimentare; 2x rezerva ceara de 100ml; 100x benzi de epilat; 7x spatule pentru ceara.
Kit epilare 11 in 1

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pensula Kabuki unghii
Pensula pictura Nr. 5
Benzi manichiura french
Carusel Nail Art
KIT Cupio Mini
Incalzitor ceara si parafina 1000cc
Scholl Scholl Smooth Pila Electronica Diamant Blue
Scholl Scholl Sistem Electronic Unghii
Rio Kit de aplicare extensii gene Rio ELSH