ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

KIT Cupio Mini


Doriti sa descoperiti tainele modelarii unghiilor artificiale cu gel si tipsuri? Cupio.ro vine in intampinarea dvs. cu acest Kit care cuprinde principalele elemente/produse esentiale cu ajutorul carora oricine poate invata sa modeleze unghii. Cupio.ro sustine clientii sai! Comandand kit-ul Cupioneer, vei beneficia de o reducere de 16% fata de produsele comandate individual. In Kitul de manichiura de la Cupio gasiti de la geluri UV si ustensile de aplicat, la lampa UV pentru uscare rapida. Kit-ul Cupioneer contine doar produse profesionale si a fost conceput pentru a va ajuta sa aplicati unghii cu gel chiar si la dvs. acasa. Avantajul acestui kit de manichiura il reprezinta flexibilitatea. In functie de preferintele dvs. , puteti alege tipul de primer (cu sau fara acid). `Kitul Cupio Mini este un kit pentru incepatori, care contine toate produsele necesare pentru a realiza aplicatii simple cu gel, de tipul constructie cu gel, tips cu gel, intretinere cu gel si french permanent. Este, de asemenea, potrivit tehnicienilor care vor sa incerce produsele Cupio, intrucat isi pot forma o parere concreta despre calitatea produselor si nu implica costuri semnificative. Este, de asemenea, un kit foarte bun pentru deplasarea la domiciliul clientelor, multumita volumului mic al produselor. Toate gelurile sunt in cantitati mici, iar lampa care ocupa mult spatiu de obicei este mica, cu un singur neon.  Review by Lavinia Panait, www.unghiute.ro
KIT Cupio Mini

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Suport pentru maini plus logo vechi
Aspirator de praf Cupio Gold 28x28x11cm
Pensula pictura Nr. 5
Benzi manichiura french
Razator calcaie
Forfecuta profesionala cuticule
Kit Oje Permanente Lampa Led
Ardes Ardes Oglinda profesionala M295
Rio Dispozitiv indepartat oja Rio NARR