ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Incalzitor ceara si parafina 1000cc


Incalzitor pentru ceara si parafina cu capacitatea de 1000cc. Aparatul pentru incalzit ceara sau parafina este dotat cu termostat reglabil, led si buton pentru reglarea temperaturii. Temperatura de incalzire poate fi ajustata dupa ce aparatul este pornit. Incalzitorul de ceara si parafina confera flexibilitate pentru ca este ideal pentru orice tip de ceara  Se livreaza cu bolul din aluminiu, capac suplimentar si suport din inox pentru a detasa bolul din aluminiu din aparat fara sa riscati sa va ardeti. Inaltime: 21cm.
Incalzitor ceara si parafina 1000cc

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Bol manichiura electric
Suport pentru maini plus logo vechi
Carusel Nail Art
Razator calcaie
Slapi pentru pedichiura
Pila Profesionala Cupio 100/150
Incalzitor metalic ceara si parafina
Lampa CCFL 12 W
Rio Kit aplicare unghii false Rio NACR