ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Aparate Cosmetice

Geanta cosmetica argintie mica


Geanta cosmetica profesionala este un `must have` pentru orice manichiurista. Ideala pentru pastrarea si transportarea tuturor produselor din portofoliu. Exterior din aluminiu, design elegant, deosebit. Interior spatios. Pentru siguranta, se inchide cu cheita. Dimensiuni:lungime:13cm*latime:9cm*inaltime:9cm
Geanta cosmetica argintie mica

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pensula Kabuki unghii
Set Pieptene Profesionale
Sterilizator UV dublu
Lampa UV 45 W cu ventilator
Scholl Scholl Sistem Electronic Unghii
Sterilizator ultrasonic
Rio Dispozitiv indepartat oja Rio NARR
Unghieră pentru pedichiură
Ascuţitoare dublă