ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

MaxiCosi MaxiCosi – Scaun auto Priori XP blue night


Siguranta este prioritatea numarul unu in alegerea unui scaun auto pentru un copil in crestere. Creat cu un sistem special de protectie laterala la impact, scaunul auto premiat Maxi-Cosi Priori XP protejeaza copilul in cazul unei coliziuni. Usor de instalat folosind sistemul centurii de siguranta a masinii, acest scaun de masina are un dispozitiv special de tensionare a centurii de siguranta pentru a realiza o instalare foarte sigura. Inaltimea, hamul si pozitia de sezut pot fi ajustate din partea frontala a scaunului de masina, care dupa cum dovedesc testele, adauga o protectie remarcabila. Caracteristici:Sistemul de tensionare strange bine centura de siguranta pentru o instalare ferma in masina;Sistem de protectie laterala (ofera protectie optima impotriva impactului lateral);Carligul pernitei dintre picioare & carligele cataramei tin hamul la o parte pentru a nu va incurca, convenabil cand puneti copilul in scaun;Centuri de umar usor de ajustat in lungime;Instalare cu centura obisnuita de siguranta in trei puncte;Capotina detasabila si lavabila;Scaun spatios (inaltime si latime) cu suport confortabil pentru copil;4 pozitii reglabile cu o singura mana, din pozitia de sezut in cea de dormit;Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene ECE R44/04.
MaxiCosi MaxiCosi – Scaun auto Priori XP blue night

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Prime Miglia cu sistem isofix negru
Koochi Koochi - Scaun auto Circuit 9-18 kg Strawberry Smiles
Quatro Quatro - Scaun auto Coala
Bertoni Bertoni-Lorelli - Scaun auto X-Drive Plus
Nania Nania - Scaun auto cu masuta I-Max Luxe Isofix
Graco Graco - Scaun auto Junior Maxi - Sport Luxe 3-12 ani
4Baby 4Baby - Scaun auto Freeway 0-25 Kg
Juju Juju - Scaun Star Comfort
Coto Baby Coto Baby - Scaun auto Strada