ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Kinderkraft Kinderkraft – Scaun auto Kiddy 0-13 kg crem


Scaunul Kiddy este conceput pentru copii cu greutatea 0 - 13 kg (ECE Grupa I). A fost testat conform normelor UE de siguranta si a primit certificatul R44/04 de siguranta. CaracteristiciCenturile scaunului au sistem de prindere in 3 puncte si sunt reglabile pe 3 nivele de inaltime;Maner ergonomic si confortabil;Scaunul Kiddy dispune de un sistem pentru fixarea in masina cu ajutorul centurilor auto;Design modern;Materiale de cea mai buna calitate;Se poate monta pe caruciorul Kraft cu adaptori.
Kinderkraft Kinderkraft – Scaun auto Kiddy 0-13 kg crem

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Koochi Koochi - Scaun auto Circuit 9-18 kg Strawberry Smiles
Inglesina Inglesina - Scaun auto AMERIGO HSA cu sistem isofix rosu
Inglesina Inglesina - Scaun auto AMERIGO HAS cu sistem isofix bleumarin
Inglesina Inglesina - Scaun auto Prime Miglia negru
Cosatto Cosatto - Scaun auto Moova
Cybex Cybex - Scaun Auto Solution
Kiwy Kiwy - Scaun auto SP1 SA - ATS
MyKids MyKids - Scaun auto MK500
DHS DHS Baby - Scaun auto First Travel