ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Kinderkraft Kinderkraft – Scaun auto Kiddy 0-13 kg crem


Scaunul Kiddy este conceput pentru copii cu greutatea 0 - 13 kg (ECE Grupa I). A fost testat conform normelor UE de siguranta si a primit certificatul R44/04 de siguranta. CaracteristiciCenturile scaunului au sistem de prindere in 3 puncte si sunt reglabile pe 3 nivele de inaltime;Maner ergonomic si confortabil;Scaunul Kiddy dispune de un sistem pentru fixarea in masina cu ajutorul centurilor auto;Design modern;Materiale de cea mai buna calitate;Se poate monta pe caruciorul Kraft cu adaptori.
Kinderkraft Kinderkraft – Scaun auto Kiddy 0-13 kg crem

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Moovy rosu
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Priori XP phantom
Inglesina Inglesina - Scaun auto Prime Miglia cu sistem isofix rosu
Koochi Koochi - Scaun auto Kickstart gr. 1 Primary Yellow
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Tobi total black
Pierre Cardin Pierre Cardin - Scaun auto Praga gri
4Baby 4Baby - Scaun auto Freeway 0-25 Kg
Bertoni Bertoni-Lorelli - Scaun auto spatar reglabil Magic Premium
Quinny Carucior copii Quinny Buzz 3 Rebel Red (Rosu)