ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Juju Juju – Scaun auto Remi plus


Recomandat inca de la nastere, scaunul auto Remi plus de  la Juju este un model ultra-modern, dotat cu ham de siguranta cu prindere in 5 puncte, husa detasabila si lavabila, sistem de fixare in masina cu centura in 3 puncte si spatar reglabil in doua pozitii, inclusiv in pozitie de dormit. Caracteristici: dotat cu proprile centuri de prindere (5 puncte de reglare), reglabil in pozitie de dormit, husa este detasabila si lavabila este usor de montat , fixare in masina cu centura in 3 puncte, protectie laterala optima protectie totala in caz de impact testat impotriva impactului lateral spatar reglabil in doua pozitii (inclusiv cea de somn)  Dimensiuni: 455*530*600 Greutate: 5kg Scaunul de masina Remi Plus este omologat pentru grupa 0-1. Se recomanda copiilor pana la 4 ani ( 0-18 kg ). Este certificat in confomitate cu normele europene ECE 44/04 , pentru grupa 1. Ofera confort sporit copilului in timp ce acesta se odihneste Scaunul poate fi folosit astfel: Grupa 0 (nastere-9 luni) - Cu spatele la directia de mersTrageti aproximativ un metru din centura masinii si asezati-o dupa cum urmeaza: Segmentul median: Asezati centura sub scaun si treceti-o prin clema de ghidare in locasul de trecere a centurii. Segmentul diagonal:  Pozitionati centura prin orificiul aflat in parte superioara a scaunului si asezati-o astfel incat sa cuprinda spatele scaunului. Grupa 1 (9 luni - 4 ani) - Cu fata la directia de mers.Trageti centura in 3 puncte a masinii (mediana si diagonala) printr-unul din orificiile de pe scaun (in functie de locul unde il pozitionati) si prindeti-o in sistemul de inchidere.
Juju Juju – Scaun auto Remi plus

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Priori SPS cave
Cybex Cybex - Scaun Auto Pallas Isofix 2 Fix
Cosatto Cosatto - Scaun auto Moova
Peg-Perego Peg-Perego - Scaun auto Viaggio Duo Fix K
Kiwy Kiwy - Scaun auto S23
Bebe Confort Scaun Auto Iseos Neo Plus 0-18 kg + Husa CADOU
Cybex Scaun Auto Sirona Isofix 0-18 kg
Pierre Cardin Scaun auto si inaltator Napoli - rosu
Britax Scaun auto Britax Primo Flame Red (Rosu-Negru)