ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Innovaciones Ms Innovaciones Ms – Scaun auto Encore Isofix 2014 9-36 kg negru


Scaunul de masina Encore cu Isofix 9-36 kg de la Innovaciones Ms este conceput pentru copiii de la 9 kg la 36 kg (de la 9 luni la 12 ani). Are 3 puncte de ancorare Isofix, este singurul scaun care are prindere V Tether, al treilea punct de ancorare pentru mai multa siguranta. Caracteristici:Incorporeaza un sistem de prindere inovator, care strange centura de fixare un mod mai sigur;prevazut cu un SPS (Side Protection System) laterale de protectie, si este umplut cu spuma 3D pentru mai mult confort;Intre baza si husa este un strat de spuma ergonomica cu memorie care protejeaza copilul la impact care absoarbe socurile si ofera rezultate excelente in fata si lateral;Sistemul DDS, sistem unic care permite prinderea scaunului foarte bine de bancheta masinii si ofera o siguranta dubla la impact;Centuri cu sistem antiderapant pentru o fixare si mai buna si preluare a socurilor la impact;Ranforsari cu tije din metal pentru mai buna sustinere si siguranta la impact;4 pozitii rabatabile, care pot fi modificate doar de catre tragand o maneta;Tetiera si inaltimea centurilor sunt ajustate simultan;Materiale respirabile de inalta calitate;Ham de siguranta in 5 puncte;Hold Reducer Impact este un burete special care absoarbe energia la impact;Hisa din material matlasat, detasabila si lavabila la 30°C. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul produselor pentru copii, Innovaciones Ms este un brand spaniol care prin calitatea si functionalitatea produselor este cel mai recunoscut brand si cel mai bine vandut din Spania.Scaun de masina Encore 9-36 kg de la Innovaciones Ms are toate certificarile si testele europene conform normativelor ECE R44/04.
Innovaciones Ms Innovaciones Ms – Scaun auto Encore Isofix 2014 9-36 kg negru

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Marco Polo rosu
Inglesina Inglesina - Scaun auto Marco Polo gri
Koochi Koochi - Scaun auto Kickstart gr. 1 Primary Yellow
Innovaciones Ms Innovaciones Ms - Scaun auto Encore 9-36 kg rosu
Pierre Cardin Pierre Cardin - Scaun auto Praga gri
Kinderkraft Kinderkraft - Scaun auto Kiddy 0-13 kg crem
Peg-Perego Peg-Perego - Scaun auto Viaggio Duo Fix K
Kiwy Kiwy - Scaun auto S23
Pierre Cardin Scaun auto si inaltator Napoli - portocaliu