ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Inglesina Inglesina – Scaun auto Prime Miglia cu sistem isofix negru


Prime Miglia i-fix este noua generatie de scaune avansate din punct de vedere tehnologic.Caracteristici:Echipat cu conectori isofix;Scaun auto omologat pentru grupele 1-2-3 (9-36 kg) conform standardului european ECE 44/04, pentru folosirea cu/fara centuri de siguranta;Utilizabil cu spatar fara centuri proprii (Gr. 2-3);Sistem de centuri de siguranta in 5 puncte - sistem centralizat de reglare a centurii;Spatarul se detaseaza pentru a putea fi folosit ca inaltator (Gr. 3 - 22-36 kg);Spatar reglabil in inaltime pe 6 pozitii;Suport pentru cap reglabil (4 pozitii pe verticala, 5 pozitii pe orizontala.);Spatarul poate fi inclinat pentru a adera la unghiul de inclinare al banchetei;Buzunar de stocare aflat pe lateral;Husa complet detasabila si lavabila la 30°C;Pozitionare in masina: Cu fata spre sensul de mers;Ghidaje laterale pentru centura masinii, cu sistem de siguranta anti-eliberare;Sistem de protectie laterala a capului in caz de impact;Spatarul se poate inclina pentru a adera la unghiul banchetei;Buzunar lateral;Protectii pentru umeri din neopren pentru a absorbi socul in caz de impact. Husa detasabila complet si lavabila manual la 30° C;Specificatii tehnice:Material baza: HDPE;Material textil: polyester/burete 10 mm;Centuri de siguranta in 5 puncte;Fixare: centura masinii in 3 puncte;Pozitionare in masina: doar in sensul de mers;Dimensiuni: adancime 44 cm / latime 45 cm / inaltime 70 cm;Greutate totala: Kg. 7,2.
Inglesina Inglesina – Scaun auto Prime Miglia cu sistem isofix negru

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Prime Miglia cu sistem isofix albastru
Inglesina Inglesina - Scaun auto AMERIGO HSA cu sistem isofix negru
Inglesina Inglesina - Scaun auto Huggy Multiflix albastru
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Tobi walnut brown
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Tobi Folblue
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Priori SPS cave
Concord Concord - Scaun auto Ultimax 2 Isofix
Maxi Cosi Maxi Cosi - Scaun auto Pearl
Concord Concord - Scaun auto Transformer XT Pro isofix