ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Graco Graco – Scaun auto Logico L X Comfort – Peacoat 0-12 luni


Scaunul auto Logico LX Comfort este recomandat copiilor Intre 15-36 kg (copii Intre 3 - 12 ani). Caracteristici:Fateta de protectie pentru ciocniri este consolidata cu EPS dublu si carcasa de plastic;Are ghidaj pentru centura de siguranta cuprinsa in tetiera pentru asigurarea permanenta a pozitiei corecta pentru umar; Centura de siguranta este indicata cu rosu;Scanul se prinde cu centurile masinii;Are 2 suporturi rectabile pentru pahare;Manerul este reglabil in inaltime pentru a asigura sprijin bun la nivelul bazinului;Suportul este reglabil in inaltime pentru cap, astfel acesta permite confort maxim si vizibilitatea copilului;Are 2 pozitii de inclinare a spatarului (69-82 cm);Husa detasabila se poate spala in masina;Manerele sunt imbracate;Suportul pentru cap ajustabil pe inaltime se inalta odata cu cresterea copilului. Caracteristici tehnice:Dimensiuni 36 x 42 x 68 cm;Greutate 4,5 kg;Certificat ECE R44.04.
Graco Graco – Scaun auto Logico L X Comfort – Peacoat 0-12 luni

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Moovy negru
Koochi Koochi - Scaun auto Circuit 9-18 kg Lime Sublime
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Rodi Air Protect crossed lines
Peg-Perego Peg-Perego - Scaun auto PrimoViaggio SL
Maxi Cosi Maxi Cosi - Scaun auto 2wayPearl + baza auto 2wayFix
Cosatto Cosatto - Scaun auto Giggle LE
Innovaciones Scaun auto Innovaciones Cocoon Genius Isofix
Juju Juju - Scaun auto Kid Box
Bebe Confort Cos Auto Creatis Fix 0-13 kg 2014