ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Graco Graco – Scaun auto Junior Maxi – Peacoat


Recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (3 - 12 ani). Caracteristici:Se asigura cu centura de siguranta a masinii;Ghidaj integrat al centurii de siguranta in tetiera pentru a asigura in permanenta pozitia corecta a centurii de siguranta;Suport pentru cap reglabil pe inaltime (creste odata cu copilul);2 pozitii de rabatare ale spatarului;Cotiere de brat reglabile pe inaltime in functie de preferintele micutului;Husa detasabila si lavabila in masina de spalat la temperatura de 30 de grade;Prevazut cu 2 suporturi pentru pahar retractabile;Pe masura ce copilul creste, spatarul scaunului se poate detasa, ramanand doar partea inferioara a acestuia ce poate fi utilizata ca si inaltator auto Caracteristici tehnice:Dimesiuni scaun auto (LxlxH): 41 x 41 x 68-81 cm;Greutate scau auto: 3.6 kg;Certificat ECE R44.04.
Graco Graco – Scaun auto Junior Maxi – Peacoat

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Prime Miglia cu sistem isofix negru
Koochi Koochi - Scaun auto Circuit 9-18 kg Strawberry Smiles
Britax-Romer Scaun auto Dualfix Chili Pepper
Nania Nania - Scaun auto cu masuta I-Max Luxe Isofix
Cybex Cybex - Scaun Auto Pallas Fix
Maxi Cosi Maxi Cosi - Scaun auto Rodifix
Pierre Cardin Scaun auto si inaltator Napoli - rosu
U-grow Scaun auto U-Grow BXS-209VN (Verde-Negru)
Maxi-Cosi Scaun auto Maxi-Cosi Rodi Air Protect Concrete Grey (Gri)