ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Cybex Cybex – Scaun auto Sirona Isofix


Scaunul auto Sirona de la Cybex care face parte din grupa 0+ (0-9 kg) si 1 (9-18 kg), ofera cea mai eficienta combinatie din intreaga lume, fiind un scaun cu sistem isofix care poate fi utilizat cu spatele si cu fata la directia de mers, cu spatar reglabil in 7 pozitii, insipirat din solutiile de siguranta prezente in toata lumea, unindu-le intr-un singur produs, adaugand noi tehnologii revolutionare. Caracteristici: Dispune de asemenea, de un sistem ingenios de rotire a scaunului cu 360 grade, facand posibila utilizarea scaunului cu fata sau cu spatele la directia de mers Scaunul este prevazut in peretii laterali cu doi magneti, astfel incat hamurile de siguranta sa se fixeze mai bine in partile laterale ale scaunului, astfel incat sa nu incomodeze  atunci cand este asezat copilul in scaun. Copiii beneficiaza de mai mult loc pentru picioare, atunci cand sunt astezati cu spatele la directia de mers, dar in acelasi timp beneficiaza de acelasi confort ca atunci cand sunt asezati cu fata catre directia de mers. Pe langa locul suficient pentru picioare, scaunul dispune de ajustare a spatarului cu o singura mana (7 pozitii diferite), ajustarea automata a tetierei fara modificarea manuala a pozitiei hamurilor de siguranta, ajustarea hamurilor de siguranta cu o singura mana, siguranta sporita in peretii laterali Sistemul Seat-to-Chassis Connect Technology (sistem in curs de patentare) face legatura directa dintre scaunul auto pentru copii si bancheta masinii. Acest sistem este foarte eficient in caz de impact, intrucat impulsul in caz de coliziune este transmis direct scaunului auto Sirona, care declanseaza un sistem complex de siguranta din cadrul scaunului auto, special creeat pentru a prelua din forta impactului, astfel incat socul sa fie resimtit cat mai putin de catre copil. Tot pentru sporirea sigurantei auto, s-a utilizat sistemul L.S.P. (Linear Side-Impact Protection System), acest sistem fiind la acest model, telescopic. Sistemul L.S.P. este ajustabil pe lungime (in functie de masina in care este utilizat, poate fi mai lung sau mai scurt), absorbind forta impactului in caz de coliziune laterala. Materialele textile lasa pielea sa respire, nu contin materiale daunatoare copiilor, nu intretin focul si in acelasi timp evita alunecarea facila a copiilor pe ele. Se pot spala la masina de spalat automata, la o temperatura a apei de maxim 30 grade C. Acest scaun auto a fost proiectat si testat in Germania. Grupa de varsta 0/1 (greutatea : 0 - 19 kg sau aproximativ 0 luni – 4 ani) Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX Spatar reglabil in multiple pozitii Tetiera reglabila pe inaltime 10 pozitii Dimensiunile exterioare aproximative (L x l x H / cm): 690 x 440 x 530 - 580  Greutate scaun: aproximativ 15 kg ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare. Garantie: 2 ani
Cybex Cybex – Scaun auto Sirona Isofix

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Nurse Nurse - Scaun Auto Spark
Koochi Koochi - Scaun auto Kickstart gr. 1 Primary Yellow
Nania Nania - Scaun auto cu masuta I-Max Luxe Isofix
Kinderkraft Kinderkraft - Scaun auto Kiddy 0-13 kg maro
Cybex Cybex - Scaun auto Juno Fix
Concord Concord - Scaun auto Ultimax 2 Isofix
Maxi Cosi Maxi Cosi - Scaun auto Priori XP
Juju Juju - Scaun auto Racing Kid
Coto Baby Coto Baby - Scaun auto Strada