ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Cybex Cybex – Scaun auto Free Fix


Testat si premiat in repetate randuri de catre mai multe laboratoare pentru testarea sigurantei auto precum ADAC, ÖAMTC-TEST, TCS, Autobild.de, scaunul auto Free Fix de la Cybex este prevazut cu sistemul de siguranta IsoFix si este recomandat grupei 15-36 de kg. Caracteristici: Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 kg si 36 kg Este prevazut cu sistemul de prindere ISOFIX care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs. Sistemul ISOFIX se conecteaza la sistemul masinii extrem de usor si se pliaza foarte rapid, in cazul in care scaunul auto se utilizeaza in masina fara sistem ISOFIX. Are spatarul reglabil; sistemul de inclinare depende inclusiv de nivelul de inclinare a banchetei masinii. Testat impotriva impactului lateral. Ofera o buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact, avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort. Reglabil pe inaltime pe masura ce copilul creste (7 pozitii diferite de reglare pe inaltime) Este prevazut cu sistem de circulare a aerului (sistem anti-perspirant). Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila. Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat. Husa lavabila la masina de spalat automata la o temperatura a apei de maxim 30°C Intreg scaunul este foarte usor, special pentru a fi mutat cu usurinta dintr-o masina in alta. Baza este realizata din materiale de cea mai buna calitate pentru a proteja husa masinii. Include ghid ISOFIX pentru a putea conecta mai usor scaunul in sistemul ISOFIX al masinii. Se prinde in sistemul ISOFIX al masinii si in acelasi timp se utilizeaza si centura de siguranta a masinii.  Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat. Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte. Sistemul ISOFIX este flexibil, pentru o conectare usoara in masina. Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copiii care au greutatea de minim 15 kg, se utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii. Acest produs a fost proiectat si testat in Germania. Pentru grupa de varsta 2/3 (greutatea : 15 - 36 kg sau aproximativ 3 – 12 ani) Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX Spatar reglabil in functie de pozitia banchetei masinii Reglabil pe inaltime: 7 pozitii Garantie: 2 ani Dimensiunile exterioare (L x l x H / cm): 485 x 455 x 660 - 840 Greutate scaun: 6.6 kg ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.
Cybex Cybex – Scaun auto Free Fix

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Marco Polo negru
Inglesina Inglesina - Scaun auto AMERIGO HSA negru
Inglesina Inglesina - Scaun auto AMERIGO HSA rosu
Koochi Koochi - Scaun auto Circuit 9-18 kg Lime Sublime
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Pearl total black
Wallaboo Wallaboo - Husa pentru Scaun auto grupa 9 -18 kg
Britax-Romer Scaun auto Trifix Smart Zebra
Concord Concord - Scaun auto Transformer XT Pro isofix
Maxi Cosi Maxi Cosi - Scaun auto Rodifix