ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Cosatto Cosatto – Scaun auto Moova Gr. 1 Cuddle Monster


Fotoliu auto Moova, de la Cosatto , pentru grupa 1 (9-18 kg), se poate utiliza de la 9 luni pana la varsta de 4 ani. Caracteristici:Scaunul auto Moova, grupa 1, este usor de instalat cu fata catre sensul de mers;Sezutul a fost conceput mai inalt astfel incat copilul sa poata avea o priveliste cat mai frumoasa in timpul calatoriei si sa previna „raul de masina“;Spatarul scaunului poate fi reglat pe trei pozitii, inclusiv „pozitie de somn“, pentru cazul in care micutul doreste sa doarma in timpul calatoriei cu masina;Centura de siguranta in 5 puncte;Compatibil cu automobile dotate cu centuri in 3 puncte;Husele scaunului sunt de buna calitate si se pot detasa si spala;Pernuta reductor cu 2 fete;Protectie din material textil matlasat pentru centura de siguranta pentru burtica si umeri. Greutate si dimensiuni:Dimensiuni scaun auto Cosatto Moova: 58 x 57 x 58 cm;Greutate scaun: 6,3 kg.
Cosatto Cosatto – Scaun auto Moova Gr. 1 Cuddle Monster

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Galileo cu sistem isofix gri
Inglesina Inglesina - Scaun auto Magellano negru
Innovaciones Innovaciones - Scaun auto Sport
Inglesina Inglesina - Scaun auto Prime Miglia rosu
Kinderkraft Kinderkraft - Scaun auto Kiddy 0-13 kg violet
Cybex Cybex - Scaun auto Free Fix
Koochi Koochi - Scaun Auto Circuit
Storchenmuhle Storchenmuhle - Scaun auto twin 0+
Bertoni Bertoni-Lorelli - Scaun auto F1 cu piele ecologica