ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Concord Concord – Scaun auto Transformer XT Pro isofix


Caracteristici: Scaunul Transformer XT Pro se ajusteaza atat pe inaltime cat si pe latime  printr-o simpla apasare a unui buton,  acest lucru realizandu-se cu ajutorul unui piston pneumatic spatar reglabil special pentru asigurarea unei pozitii si mai confortabile pentru copil scaun auto cu forma futurista, special conceput pentru a oferi protectie maxima copilului Concord acorda atentie deosebita innovatiilor menite sa ajute utilizatorii conceput si testat in Germania sistem isofix universal, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat, sau centurile masinii cu prindere in 3 puncte, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat. ajustare atat pe inaltime cat si pe latime, printr-o simpla apasare a unui buton. Ajustarea se realizeaza cu ajutorul unui piston pneumatic. spatar reglabil, unghiul modificandu-se pentru confort sporit, modificarea realizandu-se printr-o simpla apasare de buton, cu ajutorul unui piston pneumatic. perna frontala pentru protectie optima a copiilor avand greutatea intre 9 kg si 18 kg. sistem twinfix (isofix) pentru siguranta sporita si instalare rapida si corecta in masina. peretii laterali ai scaunului sunt prevazuti cu strat triplu de material absorbant in caz de impact, sporind in acest fel protectia laterala. carcasa din plastic cu design special pentru sporirea sigurantei copilului. sistem unic de ghidaj al centurilor de siguranta ale masinii, acest ghidaj deschizandu-se printr-o simpla apasare de buton, dupa care se blocheaza automat. este extrem de eficient, fiind foarte usor de utilizat in mod corect acest scaun auto. sezutul si zonele care intra in contact cu copilul beneficiaza de material moale de calitate, special pentru confort sporit. suportul pentru brate este acoperit cu material textil, fiind placut la atingere. materialele textile sunt de cea mai buna calitate, conceptul dupa care sunt realizate fiind denumit Trizone Concept, respectiv materiale textile confortabile, care lasa pielea copilului sa respire si in acelasi timp, se tocesc greu. Premii si distinctii internationale Transformer XT Pro: Design Award of Germany, Junior Design Award, Focus Open Silver 2009, Deutscher Designer Club grupa 1 / 2 / 3 (greutatea 9 – 36 kg sau aproximativ de la 9 luni pana la 12 ani) dimensiunile aproximative ale scaunului (L x l x H / cm): 45 x 45 x 63-82 greutate scaun: 10,2 kg ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare aplicata pe scaun.
Concord Concord – Scaun auto Transformer XT Pro isofix

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Inglesina Inglesina - Scaun auto Marco Polo negru
Inglesina Inglesina - Scaun auto Marco Polo gri
Britax-Romer Scaun auto Trifix Crown Blue
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Priori SPS stone
Storchenmuhle Storchenmuhle - Scaun auto My-Seat CL
Innovaciones Scaun auto Innovaciones Cocoon Genius Isofix
Bertoni Bertoni - Scaun auto Maranello Plus
Bebe Confort Scaun Auto Iseos Isofix 9-18 kg + Husa CADOU
Pierre Cardin Scaun auto si inaltator Napoli - verde