ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Britax-Romer Scaun auto Trifix Taupe Grey


Trifix este recomandat pentru grupa 1, 9-18 kg (aproximativ 9 luni - 4 ani) si se poate utiliza in orice masina cu puncte de ancorare Isofix si TopTether. Caracteristici:Combinatia dintre modelul patentat V-Tether si tehnologia anti-basculare reduce decisiv miscarea spre fata si miscarea de rotatie a copilului dumneavoastra, sporind decisiv gradul de siguranta.Margini laterale inalte, cu captuseala moale;Tehnologia inovatoare SI-Pad, care absoarbe energia pentru a asigura o protectie avansata in cazul impactului lateral;Prin ehnologia Isofix+ scaunele auto utilizeaza sistemul de montare Isofix plus V-Tether, o centura suplimentara care reprezinta un al treilea punct de ancorare, sporind stabilitatea scaunului auto. In cazul unui accident, tehnologia inteligenta V-Tether absoarbe fortele rezultate in urma impactului proportional cu cele generate in urma impactului, reducand considerabil orice miscare in fata sau orice miscare de rotatie in caz de accident;Mecanismul unic SI-Pad este facut din materiale care absorb energia impactului si sunt integrate in zonele critice din marginile laterale ale scaunului. Pozitia optimizata si alegerea materialelor utilizate actioneaza ca o bariera superioara care amortizeaza impactul, pentru a proteja copilul dumneavoastra in eventualitatea unui impact lateral;Pozitii multiple de asezare – reglarea se realizeaza fara a deranja copilul in mod inutil;V-Tether – sistem superior top tether care absoarbe energia in mod inteligent proportional cu accidentul;Eliberarea conectorului Isofix – se elibereaza usor din fata;Centura de siguranta cu fixare in 5 puncte ajustabila dintr-o singura miscare;Pernutele speciale pentru umeri reduc miscarea spre in fata a copilului in cazul unui impact;Husa detasabila rapid, nu mai este necesara desfasurarea si infasurarea centurilor. Greutate si dimensiuni: Dimensiuni (LxlxH): 54 x 45 x 65 cm;Greutate 10,8 kg.
Britax-Romer Scaun auto Trifix Taupe Grey

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Koochi Koochi - Scaun auto Circuit 9-18 kg Lime Sublime
Britax-Romer Scaun auto Dualfix Crown Blue
Nania Nania - Scaun auto cu masuta I-Max Luxe Isofix
Graco Graco - Scaun auto Junior Maxi - Sport Luxe 3-12 ani
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Rodi Air Protect classic
Cybex Cybex - Scaun auto Sirona Isofix
MyKids MyKids - Scaun auto MK500
Bertoni Bertoni-Lorelli - Scaun auto Pilot plus
Bebe Confort Bebe Confort - Scaun Auto Rodi XP2