ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Bertoni Bertoni-Lorelli – Scaun auto Pilot plus


Scaunul auto Pilot plus de la Bertoni-Lorelli este alegerea potrivita pentru acei parinti care calatoresc des si doresc sa fie alaturi de copilasul lor. Astfel, acest scaun ofera celui mic o pozitie confortabila in timpul transportului cu masina datorita spatarului reglabil si a suportului moale pentru cap si spate.    Caracteristici: Este confectionat dintr-un material textil, placut la atingere Are un design modern si colorat Dispune de un suport moale pentru cap si spate  Este dotat cu un spatar reglabil care ofera o pozitie confortabila copilasului Este prevazut cu un sistem de siguranta pe baza de centuri cu prindere in 5 puncte Are protectii textile pentru centuri si ham Pentru pielea copilasului, este confectionat dintr-o husa din material de Alcantara Include o husa detasabila si lavabila Este usor de montat cu ajutorul centurilor de siguranta ale masinii, care sunt trecute prin spatele spatarului prin orificii special prevazute Scaunul auto Pilot plus se monteaza doar cu fata catre directia de mers   Atentie! Incepand cu anul 2013, brandul Bertoni si-a schimbat numele in Lorelli. Drept urmare unele produse vor fi inscriptionate cu logo-ul Lorelli.
Bertoni Bertoni-Lorelli – Scaun auto Pilot plus

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Priori XP walnut brown
Inglesina Inglesina - Scaun auto Marco Polo gri
Cosatto Cosatto - Scaun auto Moova gr.1 Oopsi Ditsi
Inglesina Inglesina - Scaun auto AMERIGO HSA cu sistem isofix negru
Britax-Romer Scaun auto Trifix Taupe Grey
Inglesina Inglesina - Scaun Auto Prime Miglia I-FIX 9-36 kg
Concord Concord - Scaun auto Transformer XT Pro isofix
Pierre Cardin Scaun auto cu sistem Isofix Cocoon Azur (cu Isofix)
Quinny Carucior copii Quinny Buzz 3 Rebel Red (Rosu)