ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Scaune auto

Bertoni Bertoni-Lorelli – Scaun auto F1


Conceput pentru grupa 9-25 de kg, scaunul auto F1 de la Bertoni-Lorelli este prevazut cu perna moale pentru un confort sporit si spatar reglabil in mai multe pozitii. Pentru a indeplini toate conditiile de siguranta necesare copilului in timpul transportului cu masina, acest scaun auto dispune de un sistem de centuri  cu prindere in 5 puncte.  Caracteristici: Este dotat cu un suport de cap moale Dispune de un spatar reglabil in mai multe pozitii Are o perinuta confectionata din amterail textil, placut la atingere Pentru siguranta copilului dispune de un sistem pe baza de centuri cu prindere in 5 puncte Centurile de siguranta dispun de protectii textil si sunt reglabile pe inaltime Este usor de montat Se fixeaza in masina cu ajutorul centurilor de siguranta ce vin trecute prin spatele spatarului scaunului auto Recomandat pentru copii cu o greutate cuprinsa intre 9-25 kg Greutate 6 kg   Atentie! Incepand cu anul 2013, brandul Bertoni si-a schimbat numele in Lorelli. Drept urmare unele produse vor fi inscriptionate cu logo-ul Lorelli.     
Bertoni Bertoni-Lorelli – Scaun auto F1

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Rodifix divine denim
Inglesina Inglesina - Scaun auto AMERIGO HAS cu sistem isofix bleumarin
MaxiCosi MaxiCosi - Scaun auto Tobi walnut brown
4Baby 4Baby - Scaun auto Freeway 0-25 Kg
Cybex Cybex - Scaun auto Juno Fix
Storchenmuhle Storchenmuhle - Scaun auto My-Seat CL
Bertoni Bertoni-Lorelli - Scaun auto F1 cu piele ecologica
BabyGo BabyGo - Scaun auto FreeMove
Pierre Cardin Scaun auto si inaltator Napoli - portocaliu