ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier Copii

Pat Bebe Be Cot Roz


Patutul Be Toc imbina perfect designul si functionalitatea. Cand copilasul dumneavoastra va trece la utilizarea unui pat mai mare,el se transforma intr-un birou foarte dragut care va putea fi folosit in continuare.nDatorita armoniei liniilor simple,drepte si curbe se potriveste diferitelor stiluri de design ale camerelor copilasilor.Patutul Be Toc este insotit de un sistem de laterale culisabile. Are doua pozitii reglabile separate ale saltelei.nSalteluta de 120 x 60 se achizitioneaza separat.Se potriveste copilasilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.Se monteaza la livrare.Este fabricat in Spania.n Material: MDF lacuit (fibre de densitate medie), ABS, otel Dimensiuni: lungime 134 cm x latime 67 cm x inaltime 100 cm Dimensiunile saltelei (nu este inclusa): 120 x 60 Greutate patut : 44.40 kg Doua pozitii reglabile ale saltelei Patutul respecta standardele europene de sigurantanAcest produs se aduce pe comanda. Timp de livrare mediu 2-3 saptamani !
Pat Bebe Be Cot Roz

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Mesterel Mesterel - Patut Mos Ene
Pat Bebe Be Cot Verde
Pat Bebe Be Cot Gri
Chipolino Chipolino - Patut multifunctional Capri 0 luni+ black caviar
Chipolino Chipolino - Patut multifunctional Casablanca 0 luni+ indigo
First Smile Patut Colour
Step2 Dulapior Corvette
Step2 Patut pentru fetite - Palatul Printesei
Pierre Cardin Patut cu doua nivele Sleepy Rosu