ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii

Star Wars Star Wars, Figurina Hero Mashers – Bossk


Dintr-o galaxie foarte, foarte indepartata, sosesc Star Wars Hero Mashers! Aceasta figurina de 15 cm dispune de puncte de conectare obisnuite, care iti permit sa desprinzi capul, bratele si picioarele, apoi sa le reconectezi unde doresti. Conectorii universali iti permit sa inlocuiesti piesele cu piese din oricare alta figurina Star Wars Hero Mashers, astfel ca iti poti personaliza eroul dupa dorinta (fiecare se vinde separat). Imbunatateste-ti posibilitatile de combinare pentru o aventura intergalactica epica!
Star Wars Star Wars, Figurina Hero Mashers – Bossk

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


LEGO LEGO City - Masina pentru transportat prizonieri (60043)
LEGO LEGO Architecture - Fantana Trevi (21020)
Paola Reina Papusa Carla la Golf
LEGO LEGO City, Vehicul 4x4 cu barca motorizata
Strider Bicicleta Strider ST4, verde
Hasbro Nerf Super Soaker Barrage armă cu apă
TOMY FIGURINA POKEMON 7IN
Hasbro Disney Descendants - Papusa Evie
Kettler Tricicleta Kettler Happy Racing (Alb/Rosu)