ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii

Alpen Gaudi SANIE SPACE BLACK


Saniuta Copii Alpen Gaudi Space.Caracteristici:Mai multa siguranta printr-un design stabil.Confectionata din HDPE de inalta calitate.Ramane elastica si stabila chiar si la temperaturi scazute.Volan sport pentru precizie.Mare putere de franare prin gheare de otel extrem de eficiente.Greutatea saniutei: 3.8 kg.Greutatea maxima admisa: 50 kg.Dimensiuni: L 100 x W 54 x H 28 cm.Culoare disponibila - negru.
Alpen Gaudi SANIE SPACE BLACK

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Step2 Joc Deluxe Canyon Road Train and Track Table
LEGO LEGO City - Transportor de autoturisme (60060)
LEGO LEGO Technic - Masina de curse de desert (42027)
LEGO LEGO DUPLO - Furgoneta cu inghetata (10586)
LEGO LEGO Star Wars - JEK-14 Stealth Starfighter V29 (75018)
LEGO LEGO City, Masina cu senile pentru gheata
LEGO LEGO City, Excavator si camion
LEGO LEGO City, Ascunzisul infractorilor
IronWay Bicicleta Taz BMX 14