ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii

Alpen Gaudi SANIE SPACE BLACK


Saniuta Copii Alpen Gaudi Space.Caracteristici:Mai multa siguranta printr-un design stabil.Confectionata din HDPE de inalta calitate.Ramane elastica si stabila chiar si la temperaturi scazute.Volan sport pentru precizie.Mare putere de franare prin gheare de otel extrem de eficiente.Greutatea saniutei: 3.8 kg.Greutatea maxima admisa: 50 kg.Dimensiuni: L 100 x W 54 x H 28 cm.Culoare disponibila - negru.
Alpen Gaudi SANIE SPACE BLACK

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


LEGO LEGO Creator - Cafenea si magazin de biciclete (31026)
LEGO LEGO Technic - Masina de curse (42026)
Reig Musicales Set Tobe Hello Kitty
LEGO LEGO City - Urmarire in mare viteza (60007)
LEGO LEGO City, Remorca pentru vehicule de desert
LEGO LEGO City, Elicopter pentru expeditii marine
Toimsa Bicicleta 16 charmmy Kitty Bicicleta 16 charmmy Kitty
LEGO LEGO DUPLO - Set cadou complet (10570)
Adbor Saniuta Piccolino cu Saculet Gri