ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii

LEGO LEGO City, Santier de demolari


A inceput o lucrare mare! Expertii in demolari isi folosesc toate echipamentele pentru conditii grele ca sa demoleze un rand de case parasite si au nevoie de ajutorul tau. Treci la comenzile macaralei gigant si actioneaza bratul pentru a balansa bila de grea de demolare… bum! Ajuta expertii in demolari sa plaseze dinamita si apasa maneta detonatorului… bum! Foloseste puternicul incarcator frontal pentru a trage de lantul de demolare… trosc! Dupa ce s-a depus praful, goleste molozul in basculanta solida. Ei bine, asa arata o echipa formidabila de demolari!Setul contine: macara, buldozer, basculanta, 5 minifigurine muncitori la demolari cu accesorii asortate.
LEGO LEGO City, Santier de demolari

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


LEGO LEGO DUPLO - Atacul pentru comoara (10569)
Bullyland Figurina Donald Ratoiul
Diverse Diverse - Sanie cu maner si spatar
Alpen Gaudi SANIE SPACE BLACK
LEGO LEGO City, Naveta utilitara
Stamp BICICLETA BMX 12 HOT WHEELS
Hasbro Nerf Rebelle Knock Out Set tinta
TOMY FIGURINA POKEMON 7IN
LEGO LEGO Creator - Magazin de jucarii si bacanie (31036)