ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii

LEGO LEGO City, Santier de demolari


A inceput o lucrare mare! Expertii in demolari isi folosesc toate echipamentele pentru conditii grele ca sa demoleze un rand de case parasite si au nevoie de ajutorul tau. Treci la comenzile macaralei gigant si actioneaza bratul pentru a balansa bila de grea de demolare… bum! Ajuta expertii in demolari sa plaseze dinamita si apasa maneta detonatorului… bum! Foloseste puternicul incarcator frontal pentru a trage de lantul de demolare… trosc! Dupa ce s-a depus praful, goleste molozul in basculanta solida. Ei bine, asa arata o echipa formidabila de demolari!Setul contine: macara, buldozer, basculanta, 5 minifigurine muncitori la demolari cu accesorii asortate.
LEGO LEGO City, Santier de demolari

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Dino Bykes Dino Bykes - Bicicleta cu maner pentru parinti
Biemme ATV Mini Quad Funky
Bullyland Figurina Donald Ratoiul
Hasbro NERF REBELLE POWER MINI PAIR
E-Aceti Arbaleta Nerf Rebelle Diamondista, distanta tragere 23m, 2 proiectile cu mesaj, la doar 39 R...
Basic FUN Mega breloc POKEMON - Prinplup BFN01268
TOMY SET FIGURINA POKEMON
Adbor Saniuta Piccolino cu Saculet Gri
Adbor Saniuta Piccolino DeLux cu Saculet Albastru