ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Jucarii

LEGO LEGO City, Masina cu senile pentru gheata


Ajungi la destinatiile cele mai indepartate cu masina cu senile pentru gheata LEGO®! Aceasta vehicul robust are faruri multiple si senile pentru a face fata terenului inghetat, plus radar si antena pentru a mentine contactul cu echipa de sprijin. Ajuta exploratorul arctic sa descopere secretele ghetii cu tarnacopul si ferastraul circular. Incarca in siguranta in camion descoperirile palpitante folosind puternica sa macara rotativa si intoarce-te la tabara de baza.Setul contine:masina cu senile, cu dimensiunile 12 cm in lungime, 6 cm in latime si 10 cm in inaltime;bloc de gheata cu cristal;o minifigurina explorator arctic cu accesorii.
LEGO LEGO City, Masina cu senile pentru gheata

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


LEGO LEGO DUPLO - Atacul pentru comoara (10569)
LEGO LEGO City - Arestare cu aeroglisorul (60071)
Star Wars Star Wars, Figurina Hero Mashers - Bossk
Star Wars Star Wars Rebels, Set figurine Arena Assault
Star Wars Star Wars, Figurina The Black Series - Chewbacca
LEGO LEGO City, Gara
LEGO LEGO City, Elicopter pentru expeditii marine
TOMY BRELOC POKEMON PLUS, MODEL 1
LEGO LEGO City Set pentru incepatori - Demolari (60072)