ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Copii

Bertoni Bertoni – Scaun auto Maranello


Scaunul auto Maranello de la Bertoni-Lorelli este special conceput pentru copilasii care au o greutate curprinsa intre 9-36 Kg. Pentru a se adapta procesului de crestere a copilului, scaunul auto de la Bertoni se poate transforma si in inaltator, daca spatarul este indepartat. De asemenea, pentru siguranta copilasilor, aceste scaune auto dispun de un sistem cu centuri, reglabile pe inaltime.    Caracteristici: Este confectionat dintr-un material textil si moale Dispune d eun suport pentru cap reglabil Are un sistem de siguranta pe baza de centuri, reglabile pe inaltime Este dotat cu protectii pentru centuri si catarama Include o husa detasabila si lavabila Are un sezut care sepoate adapta formei corpului copilului Poate fi utilizat de copii cu o greutate cuprinsa intre 9-36 kg Se poate monta pe orice tip de masina Se fixeaza cu ajutorul centurilor masinii   Atentie! Incepand cu anul 2013, brandul Bertoni si-a schimbat numele in Lorelli. Drept urmare, produsele vor purta logo-ul Lorelli.
Bertoni Bertoni – Scaun auto Maranello

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Coletto Coletto - Scaun auto Santino
Chipolino Chipolino - Scaun auto Domino
Disney Perna Descendants 40x40 cm
Cerda Umbrela manuala Disney Descendants 48 cm
Disney Set unghii false Disney Descendants
Disney Set accesori manechiura Disney Descendants
Disney Pahar Disney Descendants
Disney Mini gentuta Disney Descendants
Disney Jurnal secret cu lacat Disney Descendants