ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Articole Bebelusi

Avent Tetina cu 2 orificii Natural Avent 1 luna+


Tetina de la Philips AVENT Natural ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelus, cat si pentru dvs. Tetina are un design inovator cu petale, pentru o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san, ajutand bebelusul dvs. sa combine usor hranirea la san cu cea cu biberonul. Incepere naturala a alaptarii Tetina mare in forma de sfarc promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san si faciliteaza capacitatea bebelusului dvs. de a combina alaptarea de la san cu hranirea de la biberon. Sistem anti-colici avansat Designul inovator cu doua supape reduce colicii si disconfortul directionand aerul catre biberon si nu catre burtica bebelusului dvs. Tetina fara BPA Aceasta tetina este fabricata din silicon - un material fara BPA Petale de confort unice Petalele din interiorul tetinei sporesc delicatetea si flexibilitatea fara aplatizarea tetinei. Bebelusul dvs. se va bucura de o hranire mai confortabila si mai satisfacatoare. CaracteristiciMaterial tetina: Silicon, Fara BPA;Tara: Anglia.Include Tetina cu debit lent, moale: 2 buc. Design Tetina in forma de san;Petale de confort unice;Extralata. Tetina Debit: Debit lent; Gauri: 2 gauri; Luni: 1 luna+. Etape de dezvoltare Etape: 0-6 luni Functii Tetina: Petale de confort unice, Tetina extrem de moale si de flexibil; Inceperea hranirii: Combinarea usoara a hranirii la san si cu biberonul, Incepere naturala a alaptari; Supapa anti-colici: Sistem anti-colici avansa.
Avent Tetina cu 2 orificii Natural Avent 1 luna+

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Salopeta de raiat
Avent Tetina cu 1 orificiu Natural Avent pentru nou-nascuti
BabyNat BabyNat - Piure bio de legume cu pastrav 200 g 8 luni+
HiPP Cereale cu piersici si caise 250 g 4 luni+
Chipolino Chipolino - Premergator Flower 6 luni+ green
Beaba Beaba - Biberon sticla 250 ml - pastel verde
Philips Avent Suzete de noapte Philips Avent SCF176/18, 0-6 luni
Pampers Pampers Servetele Baby Fresh 3+1
Philips Avent Sistem de monitorizare Philips Avent SCD570/00, DECT