ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Articole Bebelusi

Avent Tetina cu 1 orificiu Natural Avent pentru nou-nascuti


Tetina de la Philips AVENT Natural ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelus, cat si pentru dvs. Tetina are un design inovator cu petale, pentru o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san, ajutand bebelusul dvs. sa combine usor hranirea la san cu cea cu biberonul. Incepere naturala a alaptarii Tetina mare in forma de sfarc promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san si faciliteaza capacitatea bebelusului dvs. de a combina alaptarea de la san cu hranirea de la biberon. Sistem anti-colici avansat Designul inovator cu doua supape reduce colicii si disconfortul directionand aerul catre biberon si nu catre burtica bebelusului dvs. Tetina fara BPA Aceasta tetina este fabricata din silicon - un material fara BPA Petale de confort unice Petalele din interiorul tetinei sporesc delicatetea si flexibilitatea fara aplatizarea tetinei. Bebelusul dvs. se va bucura de o hranire mai confortabila si mai satisfacatoare. CaracteristiciMaterial tetina: Silicon, Fara BPA;Tara: Anglia.Include Tetina moale pentru nou-nascuti: 2 buc. Design Tetina in forma de san;Petale de confort unice;Extralata. Tetina Debit: Debit pentru nou-nascut; Gauri: 1 gaura; Luni: peste 0 luni. Etape de dezvoltare Etape: 0-6 luni Functii Tetina: Petale de confort unice, Tetina extrem de moale si de flexibil; Inceperea hranirii: Combinarea usoara a hranirii la san si cu biberonul, Incepere naturala a alaptari; Supapa anti-colici: Sistem anti-colici avansa.
Avent Tetina cu 1 orificiu Natural Avent pentru nou-nascuti

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Karibu Cadita pliabila Karibu mov
GroVia GroVia - Scutec lavabil - chilotel cu capse (fara insert) - Model panda
BabyNat BabyNat - Lapte praf bio de continuare 900 g 6-10 luni
BabyNat BabyNat - Piure bio de legume cu pastrav 200 g 8 luni+
HiPP Piure Banane piersici si mere 125 g 4 luni+
Pufies Scutece Pufies Trusted Trends Midi Value Pack 3 - 60 buc
Pampers Scutece Pampers 5 Premium Care 11-18kg (56)
Philips Avent Sterilizator pentru microunde Philips Avent SCF281/02
Pampers Scutece Pampers 4 Active Baby 7-14kg (99)